Aquafin Talent & techniek voor zuivere waterlopen
Zoek je job:

in een straal van

rond
=
19 jobs

Waterzuivering voor heel Vlaanderen

Zuivere waterlopen, water in harmonie met leefomgeving


 

 

Onze missie

"Op maat van onze klanten een betrouwbaar afvalwater- en hemelwaterbeheer uitbouwen, met respect voor onze omgeving en het milieu."

Meewerken aan propere waterlopen en water in harmonie brengen met de omgeving: dat geeft onze 1000 medewerkers veel voldoening!

Aquafin zuivert huishoudelijk afvalwater in Vlaanderen en werkt mee aan het slimmer omgaan met hemelwater. Vandaag wordt 84% van het afvalwater gezuiverd, tegenover nauwelijks 30% bij de start van ons bedrijf in 1990!

 

Zichtbare bijdrage

Met de kwaliteit die we realiseren, horen we bij de koplopers van Europa. Onze opdracht waarmaken op een duurzame manier betekent technologie, infrastructuur, overheid, technische partners, mensen en natuur op elkaar afstemmen met respect voor ieders eigenheid: een hele uitdaging, die individuele verantwoordelijkheid en een echte teamgeest vraagt. Aquafin zoekt daarom regelmatig ondernemende, klantgerichte medewerkers die willen meewerken aan onze missie, in een open, eerlijke cultuur.

Werken bij Aquafin betekent:

  • de unieke voldoening dat je echt bijdraagt tot een beter leefmilieu
  • een aantrekkelijk salarispakket met uitgebreide extralegale voordelen (fietsleaseplan, maaltijdcheques, gsm-abonnement, hospitalisatieverzekering, pensioenspaarplan,...)
  • een ideale balans tussen werk en privé: aantrekkelijk verlofpakket, glijdende werkuren, werken op flexplekken of satellietkantoren, verspreid in Vlaanderen, occasioneel thuiswerk,…
  • een dynamische werkplek waar je jouw loopbaan verder kan uitrollen. Dankzij een uitgebreid opleidingsaanbod, jobrotatie, coaching en aandacht voor je persoonlijke groei heb je je eigen ontwikkeling in handen.
  • op tijd en stond een feestje! teambuilding vinden we heel belangrijk. Elk jaar een grot personeels- of familiefeest, een kerstborrel, afterworkparty's, sportactiviteiten van onze Vriendenkring,... gelegenheden genoeg om je collega's op een andere manier te leren kennen

Ontdek hoe veelzijdig werken bij Aquafin is


Pas jij bij Aquafin?

Video Pas jij bij Aquafin?

Nieuwe collega Bram staat voor enkele dilemma's tijdens zijn eerste werkweek. Hoe zou jij reageren in zijn situatie? Doe de test en ontdek of jij ook bij Aquafin past! Pas je bij ons bedrijf, solliciteer dan zeker op een van onze vacatures.

Zoek je job:

in een straal van

rond
=
19 jobs