Aquafin Talent & techniek voor zuivere waterlopen
Zoek je job:

in een straal van

rond
=
22 jobs

Waterzuivering voor heel Vlaanderen

Zuivere waterlopen, water in harmonie met leefomgeving


 

 

Onze missie

"Op maat van onze klanten een betrouwbaar afvalwater- en hemelwaterbeheer uitbouwen, met respect voor onze omgeving en het milieu."

Elke dag zetten meer dan 1000 medewerkers bij Aquafin zich in voor de uitbouw en het beheer van de infrastructuur voor de zuivering van huishoudelijk afvalwater. We vangen het afvalwater van de Vlaamse gemeentelijke riolen op in verzamelriolen en voeren het naar zuiveringsinstallaties. Vandaag wordt 82% van het Vlaams afvalwater gezuiverd, tegenover nauwelijks 30% bij de start van ons bedrijf in 1990.

 

Zichtbare bijdrage

Met de kwaliteit die we realiseren, horen we bij de koplopers van Europa. Voor onze medewerkers is de maatschappelijke relevantie van onze kernactiviteiten een belangrijke drijfveer. Meewerken aan propere waterlopen en water in harmonie brengen met de omgeving, geven veel voldoening.

Onze opdracht waarmaken op een duurzame manier betekent technologie, infrastructuur, overheid, technische partners, mensen en natuur op elkaar afstemmen met respect voor ieders eigenheid: een hele uitdaging, die individuele verantwoordelijkheid en een echte teamgeest vraagt. Aquafin zoekt daarom regelmatig ondernemende, klantgerichte medewerkers die willen meewerken aan onze missie, in een open, eerlijke cultuur.

Werken bij een onderneming in beweging betekent:

  • een prima balans tussen werk en privé (flexibele werktijden, satellietkantoren, flexplekken, werk in je regio, occasioneel thuiswerk,…)
  • een marktconform loon met uitgebreid pakket extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, gsm-abonnement, hospitalisatieverzekering, pensioenspaarplan,...
  • een zichtbare bijdrage leveren voor mens en milieu
  • samenwerken met enthousiaste en gedreven collega’s in een open werkcultuur
  • kunnen groeien door ontplooiing en afwisselend werk. Via een persoonlijk ontwikkelingsplan kan je je kennis en competenties voortdurend bijschaven.
  • een solide job bij een gezonde, groeiende onderneming met werkzekerheid

Ontdek hoe veelzijdig werken bij Aquafin is


Pas jij bij Aquafin?

Video Pas jij bij Aquafin?

Nieuwe collega Bram staat voor enkele dilemma's tijdens zijn eerste werkweek. Hoe zou jij reageren in zijn situatie? Doe de test en ontdek of jij ook bij Aquafin past! Pas je bij ons bedrijf, solliciteer dan zeker op een van onze vacatures.

Zoek je job:

in een straal van

rond
=
22 jobs