Aquafin Talent & techniek voor zuivere waterlopen
Zoek je job:

in een straal van

rond
=
23 jobs

Gertjan, projectleider: "verschil maken"

Zo is mijn job bij Aquafin!

"Met mijn achtergrond als bio-ingenieur was ik sowieso al thuis in natuur en groen. En dat ik daarmee verder kan in deze job is geweldig: het verschil dat we maken met Aquafin, is enorm groot; zeker als je ziet waar we 25 jaar geleden stonden. Het vraagt geduld, maar het resultaat mag er zijn: propere beken, weg afval, sterkere fauna en flora."

Persoonlijk opleidingstraject

Ik was wel thuis in biologische processen, maar niet in bouwkunde. Aquafin vangt dat op met opleiding. In mijn persoonlijk opleidingstraject werk ik aan de skills en de kennis die ik nodig heb voor projectmanagement: communicatie, onderhandelen, bouwkunde. Ik leer nog altijd bij, hoewel ik hier werk sinds 2011.

Zelf zorgen voor je agenda

Mijn werk is heel afwisselend; ik zit zéker niet vijf dagen op kantoor. Werfvergaderingen, buurtoverleg, controles aan de stations, overleg met de lokale gemeenten, interne coördinatie... Ik kom op heel wat verschillende plaatsen en ik moet een pak verschillende taken doen. Fijn is dat ik mijn uren en agenda grotendeels zelf kan bepalen: ik kies wanneer ik welke taken inplan. Dat maakt dat ik mijn werk en privé goed op elkaar kan afstemmen.

Trainen op weg naar mijn werk

Als triatleet train ik veel, ook tijdens mijn middagpauze en vaak samen met collega's. Zo zijn er hier een paar door Aquafin fervente lopers geworden. Helemaal ideaal is dat ik mijn regio werk: ik fiets elke dag naar kantoor. Zo combineer ik nog werk en trainen ook!"

Ontdek hoe veelzijdig werken bij Aquafin is

Zoek je job:

in een straal van

rond
=
23 jobs