Aquafin Talent & techniek voor zuivere waterlopen
Zoek je job:

in een straal van

rond
=
23 jobs

Erno, technisch medewerker: "variatie houdt me scherp"

Zo is mijn job bij Aquafin!

"De biologie doet haar werk om het water te zuiveren, maar alles wordt hightech aangestuurd en jij staat in voor het goede verloop en het onderhoud. Technisch, zeker, maar er komt best wel wat aanvoelen bij kijken ook. Gelukkig kun je altijd terugvallen op je team.”

De afwisseling houdt me scherp

"Als technisch medewerker beheer en controleer je in de eerste plaats een natuurlijk proces. De biologie doet haar werk om het water te zuiveren, maar alles wordt hightech aangestuurd en jij staat in voor het goede verloop en het onderhoud.

Biologisch proces hightech aansturen

Technisch, zeker, maar er komt best wel wat aanvoelen bij kijken ook. Vanuit de analyses, maar ook in je dagelijkse werk: signalen opvangen om te voorzien wat er gaat gebeuren en tijdig bij te sturen. Gelukkig kun je altijd terugvallen op je team.

Je bedient hightech apparatuur en daar komt heel wat bij kijken. In het begin ga je daarom mee op stap met een begeleider en krijg je een pak opleiding. Maar of je zo echt specialist wordt in een technische discipline? Je bent eerder operator dan technieker. Dus je moet procesmatig sterk staan en daarin willen groeien. Kleine technische herstellingen en ingrepen mag je zelf voor je rekening nemen. De grote werken meld je aan onze Onderhoudsdienst.

Open communicatie

Je mag je hele week en maand zelf inplannen. Die vrijheid maakt dat je je werk goed op je privé leven kunt afstemmen, maar het vraagt best wel wat self-management. Zonder discipline krijg je nooit tijdig al je opdrachten op een maand afgewerkt. Ook belangrijk: je werk is een schakel in een heel netwerk. Je bent als team en in groep verantwoordelijk voor de resultaten: je deelt je kennis en je ervaring. De communicatie hier verloopt heel open, op alle niveaus.

Altijd in beweging

Aquafin staat haast nooit stil. Er worden nieuwe technieken ontwikkeld die je moet leren toepassen, ICT voert veranderingen door, je krijgt nieuwe gebieden en rioleringen onder je hoede, je komt op tal van verschillende plaatsen, ook in de natuur: dat maakt mijn job heel dynamisch. Theorie en praktijk vullen elkaar mooi aan. Die afwisseling houdt me scherp."

Ontdek hoe veelzijdig werken bij Aquafin is

Zoek je job:

in een straal van

rond
=
23 jobs